Lowa túrabakancs válogatás 2016

2016. 05. 24. 19:03     Cikkek

Lowa túrabakancs

Lowa Tiago GTX Mid túrabakancs

Ez a Lowa túrabakancs egy Gore-Tex membrános, vízálló-lélegző bakancs, mely tökéletesen fogja szolgálni kényelmedet egynapos vagy hétvégi túrákon. A Lowa Tiago GTX Mid bőr felsőrésze úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábadra. A túrád során kényelmes viseletet és stabilitást ad. Lowa Multicross külső talp kialakítása miatt szinte bármilyen terepen elboldogul a bakancs.

Lowa Tiago GTX Mid túrabakancs

Lowa Lavaredo Gtx Wide túrabakancs

Gore-Tex membrános trekking túrabakancs, széles kialakítással. Elsősorban középnehéz túrákra és vándorlásokra ajánlja a forgalmazó. A bakancsot bőr felsőrésszel látták el. A talprész újratalpalható.

Lowa Lavaredo Gtx Wide túrabakancs

Lowa Lady Light GTX női túrabakancs

A hölgyek kedvence ez a bakancs, melyet Gore-Tex membránnal láttak el. A felsőrészt Nubuk bőrből alakították ki. Fontos, hogy ezt a bakancsot kifejezetten hölgyek számára tervezték több napos túrákra. Plusz a bakancs kényelmes és nagyon könnyű. Lowa X-lacing fűzési rendszer a túrabakancs nyelvét a helyén tartja és megakadályozza, hogy elcsússzon a helyéről.

Lowa Lady Light GTX női túrabakancs

Lowa Vantage GTX Mid túrabakancs

Ezt a bakancsot a Lowa középnehéz túrákra ajánlja elsősorban férfiaknak. A bakancs a kategóriájában könnyűnek számít mégis erős, tartós, vízálló és lélegző anyagból készült. A talprész pedig kiválóan tapad. Dinamikus és jól gördülő talprész.

Lowa Vantage GTX Mid túrabakancs

Lowa Vantage GTX Mid női túrabakancs

Ez a bakancs hölgyek részére készült és középnehéz túrákhoz ajánlott. Nyugodtan rábízhatod magad a következő hegyi túrádon. A bakancs tartósságára nagy figyelmet fordított a gyártó. Illetve arra, hogy minél komfortosabb és kényelmesebb legyen.

Lowa Vantage GTX Mid női túrabakancs