Túrabakancs ápolási tippünk

2014. 10. 19. 10:42     Cikkek

Túrabakancs

Lowa Water Stop 250ml cipő impregnáló: nano-technológiás impregnálószer mindenfajta bőrhöz és textilhez - membrános (Gore-tex, eVent, Simpatex, stb.) termékekhez is használható.

Lowa Water Stop 250ml cipő impregnáló

További információk, alkalmazás: Túrabakancs impregnáló

Lowa Active Creme 75ml cipő impregnáló és ápoló krém: egy új fejlesztésű, színtelen cipőkrém, amely ápolja és impregnálja a lábbelit, miközben biztosítja a membrán (Gore-tex, eVent, stb.) és a bőr lélegzőképességét extrém körülmények között is.

További információk, alkalmazás: Túrabakancs impregnáló

Lowa Active Creme 75ml cipő impregnáló és ápoló krém

Holmenkol Shoe Proof túracipő, bőr, bőr-textil impregnáló: a nanotechnológiának köszönhetően a részecskék a kezelt felületen több ultravékony (nano-méretű), önszerveződő rétegbe rendeződnek és így extrém stabil és a felületet teljesen befedő réteget képeznek (hagyományos bevonatok esetében a részecskék rendszertelenül helyezkednek el, a bevonat így nem stabil és a felületet nem védi tökéletesen).

Lótusz-Hybrid-Mátrix: speciális eljárás, mely nanotechnológiával ötvözve, a lótuszlevél felszínét másolja, amin sem víz, sem más, akár ragadós anyag sem, tapad meg.
Rendkívűli víz- és szennyeződéstaszító, olajnak ellenálló. Teljes mértékben fenntartja a légáteresztő képességet. Ápolja a bőrt. Nagyon hatékony és tartós a bőr és a bőr-textilkombinációknál. Nem kell melegíteni, hosszú élettartamú. Vékony rétegben kell felvinni tiszta felületre, jól szellőző helyen (az oldószer elpárolgása miatt), kb. fél óra száradás után használható is.

Jó impregnáló, jó túrabakancsra!