Túrabakancs, túracipö vásárlás ajánló

2015. 05. 20. 22:51     Cikkek

Lowa Focus GTX női túrabakancs

Lowa Focus GTX női túrabakancs

Modern trekking bakancsok kulcsjelentőségű tulajdonságait ötvözi az új Focus GTX®. Sokoldalú, könnyű és egyedi. Közepes túrákra, hegyi terepekre, nagyobb igénybevételű egynapos hátizsákos túrákhoz alkalmas lábbeli.

  • Bőr és textil felsőrész
  • Vízálló-lélegző Gore-Tex membrán, mely biztosítja a vízállóságot, szellőzést és az optimális hőmérsékletet a lábak számára
  • LOWA Trac® Lite talp: outdoor irányult barázdált profil, nagyon jó gördülés és ellökés a talajtól

Megnézem

Grisport Marrone Dakar Trekking túrabakancs

Grisport túrabakancs

CORDURA®
A nagy ellenálló képességű Cordura® anyag az egyik kulcsfontosságú eleme a magas minőségű trekking (túracipőknek) és „canvas-look” vászoncipőknek. A Cordura® különleges tartósságának és szakítószilárdságának köszönhetően a cipők hosszú évekig elkísérik viselőjüket kalandjaikon.
GRITEX®
Ez a cipő az eredeti Gritex® védőbéléssel van ellátva. Az anyag szerkezete ellenáll az esőnek, a hónak és a hidegnek. Garantálja a meleg lábakat a leghidegebb és esősebb napokon is. A láb kényelmét szolgáló Gritex® bélés kizárólag a Grisportnál.
SUPPORT SYSTEM®
A Support System® hatékonyan blokkolja a sarkat, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy maximálisan kontrollálja a lábat, tökéletes tapadást biztosítva a mozgás minden fázisában. A cipő így mindig kényelmes és biztonságos.

Salomon Exit 2 Aero W túracipő

Salomon túracipő

Minőségi Salomon túracipő. Kényelmes, klasszikus Salomon minőség.